Forlong - vállalkozás

Vezetői idézet – a vállalkozásról

A vállalkozásról

A vállalkozás olyan mint a hullámvasút. Egyszer fent, egyszer lent.
De te döntöd el, hogy félelmedben sikítozol vagy élvezed az utazást!

 

 Aki úgy érzi többet sikoltozik, mint kellene, annak ajánljuk a Stresszkezelés, mentális fitnesz programunkat!

4 thoughts on “Vezetői idézet – a vállalkozásról”

 1. Erős kaland magyar kisvállalkozónak lenni, a hullámvasúthoz percenként más térképet adnak, így a váratlan fordulatoktól gyakran kell hányni. Ez egyben időutazás is, visszamenőleges térképpekkel a kézben.
  “Héder Sanyis szemlélettel” persze könnyű, a legnagyobb kakaóban is meglepetten csupán annyit mondani: nahát, erre nem gondoltam!
  Farkas Győző barátom hozzászólásából a két ellopott kunkor említése viszi a pálmát! 🙂
  Az újraformált honlapod Sanyi – szép!
  SEO szempontból az lesz az igazi, ha egy-egy bejegyzés textje meghaladja a 300 szót, de lám, ez a mostani kivétel is milyen jólesik a szemnek!

 2. Ha nem a vadkapitalista szellem vasútjáról lenne szó, akkor akár igaz is lehetne. Nálunk a hullámvasút pályája olyan változó, mint a nyíl; csak egy irányba vezet, fantáziátlan, nem készülhetsz fel arra sem, hogy a gyerekedet előre magadhoz húzd, mert tudod, hogy rémség jön, nem meglepetés, ha két kunkort elloptak a pályából; oldd meg, ahogyan tudod.

  Fizess be egy kört, utazd le, ha élvezted, fizess élvezeti adót, ha sikítoztál, csendháborítási adót, ha nem tudod mit csinálj, nemtudom-adót. 🙂

  1. Az embereket a történelem során mindig érte igazságtalanság!
   Nekem az egyik viszonyítási alapon a nagyszüleim élete: anyai nagyapám vállalkozását államosították és arra kényszerítették, hogy ugyanott segédmunkásként dolgozzon nyugdíjas koráig. Atyai nagyapám a Gulágon volt. Hazatérése után saját kezével vetett véget életének. Párom egyik nagyapja a Don kanyarban halt meg, a másik szakszervezeti vezetőként belehalt a kihallgatásba. Ehhez képest jöhet bármilyen adó!
   A másik viszonyítási pontom a barátaim! Szerencsémre olyan barátaim vannak, akikhez mindig tudok segítségért fordulni – ha kell akkor épen honlap ügyben!!!

Vélemény?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .