Forlong - vezetői e-mail

Ilyen egy jó vezetői e-mail. Te kaptál már ilyent? Írtál már ilyent?

Kíváncsi vagyok, mit gondolhattak azok a Microsoft dolgozók, akik a postafiókjukban meglátták hogy vezetői e-mail érkezett Satya Nadella-tól, a cég vezérigazgatójától. A címzettek azok a dolgozók voltak, akik elindították a cég Tay nevű mesterséges intelligencia felületét, ami nagyon hamar lefagyott és órákon keresztül elérhetetlen volt. Miről is szólt az a bizonyos vezetői e-mail?

„Kitartás! Tudjátok, hogy Veletek vagyok! A legfontosabb a folyamatos tanulás és javulás. Mélyen együtt érzek mindazokkal, akik a Tay miatt szenvedtek.”

A legtöbb helyen, ahol tréninget tartok, azt hallom, hogy az ott dolgozó kollégák legnagyobb gondja nem az ügyfelek vagy a problémák kezelése, hanem az, hogy nem érzik a vezetőjük támogatását, inkább azt érzik, magukra vannak hagyva. Ha megoldanak egy problémát az természetes, ha nem, és a vezetőjüknek abból gondja lesz, akkor viszont leszúrás jár érte.

vezetői email
Ő Satya Nadella, a Microsoft CEO-ja.

Csak ajánlani tudom a Microsoft vezér stílusát, függetlenül attól, hogy annak egy híres üzleti lapban való publikálását elsősorban PR fogásnak tartom.

 

 

 

 

Vélemény?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .