Címlaposak voltunk az origo.hu oldalon!

Oda kell menni, ahol az olvasók vannak

Az origo.hu egy olyan oldal, aminek igen jelentős a látogatottsága, így érdemes ott megjelennie egy bloggernek. Bognár László keresőoptimalizással foglalkozó szakember jól tudja ezt. Itt írt erről bővebben. Nos, az ő jóvoltából vendég bloggerként megjelenhettünk az origo.hu oldal mellett működő blogjában.

Gazdaság címszóval indult a blogolók között az olvasókért indított verseny. Merész vállalkozás egy ilyen, nem kifejezetten populáris kulcsszóval versenyt kiírni, de állunk elébe.

a sikeres vállalkozás titkai
origo.hu – A sikeres vállalkozások titkai

 

 

Írásunk a “Sikeres vállalkozások titkai” nevet kapta a szerkesztőktől. Mi picit más nevet adtunk az írásunknak, de úgy látom az origo.hu szakemberei jobban tudják, milyen címre figyel fel a nagyérdemű publikum.

Szívesen ajánlom olvasóim figyelmébe az írást. Kis művem kulcsszavai: a felelősségvállalás, a pszichológiai biztonság, Google Aristoteles project voltak.

Mi a pszichológiai biztonság?

A pszichológiai biztonságnak az a hit az alapja, hogy nem fognak megbüntetni vagy megalázni bennünket, ha elmondjuk ötleteinket, aggodalmainkat, feltesszük kérdéseinket vagy hibázunk.

A pszichológiai biztonság nélkül nincs szervezeti tanulás, agilitás, hatékony problémamegoldás!

Mit jelent a felelősségvállalás?

A felelősségvállalás Christopher Avery szerint azt jelenti, hogy élni a szabadságoddal, hatalmaddal, képességeiddel, hogy olyan életet valósíts meg, amilyet szeretnél. A felelősségvállalás egy olyan mentális állapot, amikor bízol magadban, az intelligenciádban, a kreativitásodban, hogy minden problémát megoldasz, amit az élet eléd sodor.

Ha sikeres akarsz lenni, minél több időt kell töltened a felelősségvállalás mentális állapotában.

 

Nos, akkor nincs más hátra, mint klikk ide!

2 thoughts on “Címlaposak voltunk az origo.hu oldalon!”

  1. Öröm volt számomra, hogy Héder Sándor barátom immár két vendégbejegyzéssel is megtisztelt a Gerilla blogban és szerepelt már írásával a szakmai blogomban is.
    Titokként elárulom, hogy határozottan “nyomás alatt tartom” Sándort, hogy indítson blogot az Index mögött a blog.hu-n, hogy minél többen ismerhessék meg gondolatait, tanácsait – és ezáltal vállalkozását is!
    (Számára a blog.hu egyebek mellett azért volna előnyös, mert a blogok számára az Index2-őn jóval nagyobb hely áll rendelkezésre, mint az Origon. Vagyis a megjelenés esélye nagyobb.)

  2. És az origo, meg az index, meg a többi nagymenő, nem bír arról tudomást venni, hogy Budapestországon kívül van még Magyarország is.
    Löknek egy cikknyi koncot a vidékieknek is, pedig – élő példa rá pl. Bognár László, vagy éppen Héder Sándor munkássága – vidéken is van bőven alkotó, gondolkodó elme. Grat Fijjugg!

Vélemény?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .