A sikeres csapatok 6 legfontosabb készsége – Csapatépítő tréning

A csapatépítés célja:

A sikeres csapatok 6 legfontosabb készségének megismerése, begyakorlása.

A képzés rövid leírása:

A képzés alapja a Helsinky Brief Therapy Institute által kidolgozott csapatfejlesztő módszer, amelyet az elmúlt 20 évben szerzett csapatépítő tapasztalataink segítségével adaptáltunk a magyar környezethez.
• A képzés során azt a hat alapvető készséget mutatjuk be a csapatnak, amely elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy sikeresen tudjanak együttműködni és együtt dolgozni a mindennapokban.
• A rövid interaktív elméleti blokkokat sok csapatfeladat, megbeszélés és gyakorlat egészíti ki, hogy a résztvevők megtapasztalhassák, hogyan kell/lehet működtetni a 6 készséget a gyakorlatban.
• A 6 készség a következő: sikerorientáltság, magunk és mások motiválása, problémamegoldás, visszajelzések adása, a kritika fogadása, a megbántódás kezelése.
• A képzés rendkívül gyakorlatorientált, ugyanakkor csapatszellem fejlesztő hatása is van, hiszen a csapat mindvégig együtt dolgozik, közösen old meg feladatokat és közösen gyakorolja a készségeket.

 

A képzés keretei:

A képzés időtartama: 1 nap. 9.00-16.00. 
Létszám: 5-25 fős csapat.

Bővebb információért hívjon bennünket vagy írjon nekünk! Tartozzon az Ön csapata is a sikeres csapatok közé!

Telefon: Héder Sándor +36-30-9578-515

E-mail: forlong@t-online.hu

Amennyiben a csapatnak arra van szüksége, hogy erőforrásokat gyűjtsön a múlt sikereiből és a csapattagok közösen értelmezni akarják a jövő kihívásait, akkor a Csapatcoaching programunkat javasoljuk!
Ha a csapat azt érzi, hogy a „dolgosságban” már nincs hiba és arra vágyik, hogy a „boldogság” is, az együttmunkálkodás öröme is meg legyen, akkor a Kell egy örömteli csapat! programunkat ajánljuk!