A mentálisan erős vezető – Stresszkezelő tréning vezetőknek

stresszkezelés - mentális fitnesz - mentális erő - gyakorlatorientált vezetőképző

Stresszkezelés, mentális fitnesz

 

Elgurul a cérna és elszakad a gyógyszer!

Volt már olyan helyzetben, hogy egy vita, konfliktus közben olyat mondott, amit utána alaposan megbánt? Vagy úgy érezte, elborul az agya? Hogy elgurult a cérna és elszakadt a gyógyszer?

Nincs egyedül! Mással is előfordul, emberi dolog. Az a probléma ezzel a viselkedéssel, azon kívül, hogy nagyon megnehezíti a kapcsolatépítést, hogy saját magunknak, egészségünknek is ártunk vele. A további probléma, hogy hiába határozzuk el, hogy legközelebb másként csináljuk, legközelebb ugyanebbe a csapdába esünk és fokozatosan nő a lelkiismeret furdalásunk, az önvád, csökken az önértékelésünk, stb.

Az elmúlt több mint húsz évben számos olyan szakma képviselőjét modelleztük, akik rendkívül stressz mellett dolgoznak (adósságbehajtók, ellenőrök, panaszkezelők, diszpécserek, frontvonali vezetők) mégis nyugodtak tudnak maradni, sőt a munkahelyi nehézségeket le tudják tenni, és úgy mennek haza családjuk körébe, hogy feleslegesen nem rágódnak azon, amin otthon úgysem tudnak változtatni.

 

Elsajátítható-e a titkuk, megtanulható-e a stresszkezelés?!

Igen, a stresszkezelés képzésünkön résztvevők először megértik, hogyan leszünk dühösek, zaklatottak, mi történik ennek során a gondolatainkban és a szervezetünkben, majd megismerik, hogyan alakítható ki mentális úton a nyugodt alapállapot, amely hosszútávon ellenállóvá tesz bennünket a stresszel szemben. Három egyszerű mentális technikát mutatunk be és gyakorlunk. Figyelem! Az egyszerű nem azt jelenti, hogy könnyű! Pár hetes rendszeres gyakorlással viszont fantasztikus javulást érhetnek el erőforrással teli állapotuk kialakításában, fenntartásában.

 

Kinek ajánljuk a képzést?

    1. Azoknak, akik akár üzleti, akár emberi kapcsolataikban találkoztak már a stresszel….
    2. Frontvonalon dolgozó szakembereknek, ügyfélszolgálatosoknak, és középvezetőknek.
    3. Azoknak, akik nem akarják, hogy a saját gondolkodásmódjuk álljon sikereik útjában.
    4. Azoknak, akik erőforrással telien szeretnék élni az életüket.

Bővebb információért hívjon bennünket vagy írjon nekünk!

Telefon: Héder Sándor +36-30-9578-515

E-mail: forlong@t-online.hu

forlong mentális erő

A stresszt nagyban tudja csökkenteni, ha jó a kommunikációs képességünk, így javasoljuk még A befolyásolás hatalma vagy a Hatékony és etikus önérvényesítés szelíd eszközökkel – Az asszertív kommunikáció című tréningünket.