“Versenyelőny a frontvonalon”

 

Ügyfélkezelési tréning frontvonalban dolgozó
műszaki szakemberek részére

 

Hiába a jól képzett műszaki szakemberek, a korszerű gépek, drága műszerek, ha

    1. üvegként átnézünk az ügyfélen 
    2. elhangzik egy kioktató vagy közönyös mondat,
    3. egy tréfának szánt otromba megjegyzés! 

 

Jól képzett szakember ÉS jól bánik az ügyfelekkel!

Ezek épp elegek ahhoz, hogy az ügyfél megbántódjon és másik céget, termelőt, szolgáltatót keressen magának. A műszerek, gépek beruházásához, a műszaki szakemberek szakmai képzéséhez képest elenyésző költség, ha az üzemeltető szakemberek megtanulnak pár egyszerű alapvetést, néhány kommunikációs szabályt, amelyek segítségével ügyesebben, sikersebben bánnak ügyfeleikkel.

Az ügyfelekkel kialakított korrekt kapcsolat, a segítőkész kiszolgálás napjainkban egyértelmű versenyelőnyt jelent. Egyik tréningünkön a résztvevő szerelői csapat, amelynek tagjai elvben tisztában voltak ezzel, úgy fogalmazott, azt szeretné, ha ügyfeleiknek ők lennének az isteneik: ha bármi problémájuk van, egyből ők jussnak eszükbe, mint biztos megoldás, mint biztos segítség.

A képzésen az ügyfélkezelés alapvető tudnivalóit ismerik meg a műszaki szakemberek gyakorlatorientált formában, saját munkakörnyezetük és munkakörük sajátosságait figyelembe véve. Képzésünk alapvetően csoportmunkákra, rövid elméleti blokkokra épül és szerepjátékokkal egészül ki.

Hívjon bennünket vagy írjon nekünk, hogy kidolgozhassuk az Ön cége, csapata számára legkedvezőbb programot!


Telefon: Héder Sándor +36-30-9578-515

E-mail: forlong@t-online.hu