Jogi közlemény

A honlap bejegyzéseinek első megjelenésének időpontját az egyes bejegyzések címe alatti részen, a bejegyzés bal oldali részén lehet megtalálni. Előfordulhat, hogy a bejegyzés az olvasás időpontjában a jogi háttér, vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem aktuális.

A forlong.hu honlap üzemeltetői mindent megtesznek az információk, tanácsok pontosságáért és hasznosságáért, de tartalmukért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállalnak.

Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések, következtetések, válaszok, stb. tájékoztató jellegűek és nincsenek tekintettel az olvasók egyéni igényeire és jogi helyzetére.

A közölt adatok teljességéért, pontosságáért valamint aktualitásáért a forlong.hu honlap üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

A közzétett információk nem minősülnek továbbá tanácsadásnak (úgymint adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak), és ezáltal nem helyettesítik a szakértővel folytatott személyes megbeszélést.

A jelen honlapon feltüntetett hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalakon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a forlong.hu honlap üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

Konkrét ügy(ek)ben, külön megállapodás szerinti együttműködés, megbízás alapján történő tanácsadásért, információért, adatokért, elemzésekért, következtetésekért, képviseletért stb. – természetesen – teljes felelősséget vállalunk.

E-mail: forlong [kukac} t-online {pont] hu