Köszönetkártya

Köszönetkártya vezetői használatra!

 

Kedves érdeklődő!

Remélem, az Ön kezébe is eljutott a vezetőknek szánt kis köszönetkártya!

 

köszönetkártya - gyakorlatorientált vezetőképzés - Forlong BtKöszönetkártya - frontvonali vezetők képzése, fejlesztése

 

 

E kis köszönetkártya mögött sok-sok tapasztalatunk húzódik meg!

Több mint 20+ éve foglalkozunk frontvonali vezetők fejlődésének támogatásával.

 

Változás kicsikarása erővel és nagy hanggal:

Tréningjeinken, a dolgozókkal való beszélgetések során azt halljuk, hogy a vezetőknek, – főleg stresszes körülmények között – nagyon könnyű nagy erővel (és sokszor nagy hanggal) kísérletet tenni a dolgozók viselkedésének megváltoztatására.

Természetesen van, amikor ez sikerrel is jár, hisz rövidtávon ki lehet „taposni” az eredményeket a dolgozókból. Az ilyen kommunikáció hosszú távú hatásait később persze könnyű lesz mások hibáinak látni! (A mai fiatalok; A mai oktatási rendszer..; Őket csak a pénz érdekli…) A kiváló vezetők azonban nem így csinálják!

 

Változás elérése, apró, következetes cselekedetekkel:

A kiváló vezetők kommunikációjára a sok-sok megfelelő időben adott, rövid, céltudatos interakció jellemző. Így a kiváló vezetők egy olyan légkört tudnak teremteni, amelyre a pszichológiai biztonság jellemző, amelyben természetes a csapatmunka, a kiváló teljesítmény.

Egy ilyen rövid, céltudatos kommunikáció a köszönetkártya, melyet sok híres vezető, sportvezető használ, természetesen saját kezűleg megírva.

 

A kiváló vezetők persze nem kiválónak születtek.

A legtöbbször saját kudarcaikon keresztül értették meg a céltudatos kommunikáció, az érzelmi intelligencia, a társas intelligencia fontosságát. Megtanulták és ma is folyamatosan tanulják többek között,

  • hogyan kell bánniuk a munkatársaikkal,
  • hogyan kell hatásosan kommunikálniuk a teljesítményről, négyszemközt a dolgozóval, és az egész csapat előtt,
  • hogyan tudnak egyszerre erőt sugározni és barátságosnak is lenni.

Kiváló vezetővé válni egy hosszú, nehéz buktatókkal teli utazás. Anders Ericsson neves sportpszichológus szerint 10.000 órát igényel a sportban, a művészetekben és bármely szakmában, így a vezetésben is a kiválóvá válás. Viszont megéri! Vezetőként egy nemes célt szolgálva, csapatot építve, a beosztottakat fejlesztve a vezető fejlesztheti önmagát és ily módon válhat jobb, bölcsebb, boldogabb emberré! És mi másért, ha nem ezért kaptuk ezt a pár évtizednyi lehetőséget a Nagy Rendszergazdától?

 

A köszönetkártya aktualitása

Mindannyiunk számára nehéz időszak jön. Biztos vagyok abban, hogy minden cég munkatársai rendkívüli erőfeszítéseket tesznek majd társaikért, ügyfeleikért.

Kis ötletünkkel a cég vezetői könnyen kézzelfoghatóvá, emlékezetessé tudják tenni munkatársaik számára az elismerésüket, köszönetüket.

köszönetkártya - művezető képzésköszönetkártya - középvezető képzés

 

 

Ha Ön, az Ön cége támogatást akar nyújtani a frontvonali vezetőinek abban, hogy kiválókká váljanak, szívesen állunk programjainkkal az Önök rendelkezésére!

 

Telefon: Héder Sándor +36-30-9578-515

E-mail: forlong@t-online.hu

 

Amennyiben  a köszönetkártya felkeltette az érdeklődését, rendelni akar belőle, vagy el akarja látni cége logójával, üzeneteivel, kérem, keresse meg partnerünket:

 

DEKORozmár DesignButik

 

Ha teszik az ötletünk és elkezdi használni a kártyánkat, tegye ezt jó szívvel és kérem, ossza meg velünk tapasztalatait hozzászólásával.