Éves vezetői továbbképzés műszakvezetők részére

Éves vezetői továbbképzés műszakvezetők részére - a jó pap is holtig tanul

 

Miért fontos az éves vezetői továbbképzés műszakvezetők részére?

Azért fontos az éves vezetői továbbképzés műszakvezetőknek, csoportvezetőknek, mert nem csak a cég belső környezete, munkatársai, folyamatai, gépei, eszközei változnak, hanem:

 

Milyen veszélyekkel jár, ha elmarad az éves vezetői továbbképzés műszakvezetők részére

Éves vezetői továbbképzés műszakvezetők részére - az élet folyamatosan tanítani akar

 

Milyen módszerekkel dolgozunk a vezetői továbbképzés során?

  • Alapvetően a saját tapasztalatok összegzésére, jövőbe vetítésére törekszünk, hisz az élet egyetemén ez a legfontosabb tanulási mód – lásd a Kolb-féle tanulási modellt.
  • Ezzel együtt az óriások vállán is állunk és röviden átismételjük a leginkább működőképes vezetői modelleket, és megismerjük a nemzetközi gyakorlatban megerősödő tendenciákat is.
  • A célunk az, hogy a vezetők eljussanak a felszíni tudástól (nem felszínes tudás, lásd a Hattie-féle modellt) a mélytudásig, hogy a tapasztalataikat új és új környezetre is át tudják ültetni.
  • Célunk az, hogy tápláljuk az élethosszon át való tanulás tűzét, hogy a friss tudás megszerzése révén a legolcsóbb módon jussanak hozzá a vezetők az optimális működéshez szükséges dopamin forráshoz, valamint, hogy a tanulás révén elméjük fiatalon maradjon!

 

Mi a biztosíték arra, hogy az éves továbbképzés műszakvezetők részére program felkészít a jövő kihívásaira?

  • A jövő kihívásainak egy része ismert, pl. a rendelkezésre álló munkaerő összetétele, minősége; a másik része viszont teljesen ismeretlen. Egyetlen biztosíték az ismeretlen kihívásokkal való megküzdésre, ha megszeretjük elménk rendszeres edzését, ha megerősítjük a Carol Dweck-féle fejlődő szemléletmódot.

 

Milyen képzéseket tartalmaz az éves továbbképzés műszakvezetők részére program?

Képzéseink zömében egy naposak (9.00-16.00) és a munkahelyen történnek. Előzetes igényfelmérés után tudunk ajánlatot adni.

Akik előzetes felmérés nélkül szeretnének választani, azoknak legnépszerűbb képzéseinkből, humánkonferenciákon tartott sikeres műhelymunkáinkból az alábbi programokat ajánljuk:

 

Tudjuk, minden képzés „bizalmi ugrást” igényel a megrendelőktől.

  • Kérjük Önt, Önöket, hogy adjanak lehetőséget arra, hogy egy rövid, díjtalan beszélgetés keretében elkezdhessük kialakítani a bizalmi kapcsolaton alapuló együttműködést.
  • Meggyőződésünk, hogy a trénerek és a megrendelők hasonló gondolkodásmódja, értékrendje a sikeres képzés elengedhetetlen feltétele.

 

Várjuk érdeklődését:

+36 30 9578 515

forlong@t-online.hu

heder_sandor_mernok_trener_mentor_cimzetes_egyetemi_docens_forlongbt
sipos_tunde_phdhallgato_tanar_trener_mediator

HÉDER SÁNDOR
mérnök, tréner, mentor
címzetes egyetemi docens

SIPOS TÜNDE
tanár, tréner, mediátor
PhD hallgató

 

 

Fektess magadba - vezetőképzés műszakvezetők, csoportvezetők részére